Οργάνωση και Λειτουργία

«Το "παιδί" της Τοπικής Αυτοδιοίκησης γεννιέται υγιές και δυνατό!»

ΣΚΑΠΑΝΗ ΑΕ

Η «ΣΚΑΠΑΝΗ ΑΕ» έχει ως έργο την υποστήριξη της αναπτυξιακής πολιτικής της Περιφέρειας και των Δήμων της Στερεάς Ελλάδας, αλλά και φορέων που δραστηριοποιούνται σε αυτή, παρέχοντας συμβουλευτικές, τεχνικές και επιστημονικές υπηρεσίες.


Πρόκειται για «παιδί» της Τοπικής Αυτοδιοίκησης το οποίο , όπως ανέφερε στις δηλώσεις του ο κ. Σπανός ως εκπρόσωπος της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας που είναι και ο κύριος μέτοχος (οι άλλοι μέτοχοι είναι Περιφερειακή Ένωση Δήμων Στερεάς Ελλάδας και το Περιφερειακό Ταμείο Ανάπτυξης) θέλουν να είναι υγιές και δυνατό.

χρονολογία

2022

Ίδρυση

meeting-1015616_960_720

Ο διακριτικός τίτλος: «ΣΚΑΠΑΝΗ ΑΕ» προτάθηκε από τον Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας Φάνη Σπανό, ο οποίος εξήγησε ότι: «Βγαίνει από τα ακρότατα της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, Σκύρο, Κέδρα, Αρτοτίνα, Πράσινο, Αμυγδαλιά, Νέο Μοναστήρι, η οποία είναι ομολογουμένως μια Ηρώων γη!

»Επιθυμούμε να καταδείξουμε την προσοχή που δίνουμε σε κάθε γωνιά της Στερεοελλαδίτικης γης. Η δε σκαπάνη, συμβολίζει τόσο την ανάπτυξη μέσα από τα τεχνικά έργα, όσο και την αρχαιολογική σκαπάνη που φέρνει στο φως τον πολιτιστικό πλούτο του τόπου μας!»

Διοικητικό Συμβούλιο

Το Διοικητικό Συμβούλιο συγκροτήθηκε σε σώμα με ονομαστική ψηφοφορία και κατόπιν εισήγησης του προεδρεύοντος κ. Σπανού, ως εξής:

Πρόεδρος: Φάνης Σπανός.

Αντιπρόεδρος: Νίκος Σουλιώτης.

Διευθύνων Σύμβουλος: Γιάννης Περλεπές.

Μέλη: Αλέκος Στάïκος και Γιάννης Σαλταγιάννης (εκτελεστικά μέλη) και Κωνσταντίνος Καραγιάννης, Απόστολος Γκλέτσος, Γεώργιος Σκούρας, Κατερίνα Μπατζελή (μη εκτελεστικά μέλη).