5 Δεκεμβρίου 2022

«ΣΚΑΠΑΝΗ ΑΕ»: Ο νέος αναπτυξιακός οργανισμός της Περιφέρειας Στερεάς

99753edfab9ddf096c9daecf31ad2323_L

Φάνης Σπανός: «Το “παιδί” της Τοπικής Αυτοδιοίκησης γεννιέται υγιές και δυνατό!» – Διευθύνων Σύμβουλος ο Γιάννης Περλεπές.

Την πρώτη του συνεδρίαση και τη συγκρότησή του σε σώμα, πραγματοποίησε σήμερα Δευτέρα 28 Μαρτίου 2022 το Διοικητικό Συμβούλιο του νέου αναπτυξιακού οργανισμού της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας με την επωνυμία: «ΣΚΑΠΑΝΗ ΑΕ» (ΣΚΑΠΑΝΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ – ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ο πλήρες τίτλος).

Η συνεδρίαση πραγματοποιήθηκε στην έδρα της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας (Λεωφ. Καλυβίων 2 – Λαμία), μετά από πρόσκληση του Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας Φάνη Σπανού ο οποίος και προήδρευσε της συνεδρίασης.

Μαζί για το Παιδί – Πρόγραμμα σίτισης

Η «ΣΚΑΠΑΝΗ ΑΕ» έχει ως έργο την υποστήριξη της αναπτυξιακής πολιτικής της Περιφέρειας και των Δήμων της Στερεάς Ελλάδας, αλλά και φορέων που δραστηριοποιούνται σε αυτή, παρέχοντας συμβουλευτικές, τεχνικές και επιστημονικές υπηρεσίες.

Πρόκειται για «παιδί» της Τοπικής Αυτοδιοίκησης το οποίο , όπως ανέφερε στις δηλώσεις του ο κ. Σπανός ως εκπρόσωπος της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας που είναι και ο κύριος μέτοχος (οι άλλοι μέτοχοι είναι Περιφερειακή Ένωση Δήμων Στερεάς Ελλάδας και το Περιφερειακό Ταμείο Ανάπτυξης) θέλουν να είναι υγιές και δυνατό.

Το Διοικητικό Συμβούλιο συγκροτήθηκε σε σώμα με ονομαστική ψηφοφορία και κατόπιν εισήγησης του προεδρεύοντος κ. Σπανού, ως εξής:

Πρόεδρος: Φάνης Σπανός.

Αντιπρόεδρος: Νίκος Σουλιώτης.

Διευθύνων Σύμβουλος: Γιάννης Περλεπές.

Μέλη: Αλέκος Στάïκος και Γιάννης Σαλταγιάννης (εκτελεστικά μέλη) και Κωνσταντίνος Καραγιάννης, Απόστολος Γκλέτσος, Γεώργιος Σκούρας, Κατερίνα Μπατζελή (μη εκτελεστικά μέλη).

Η θητεία των ανωτέρω μελών του Δ.Σ έχει ορισθεί να διαρκέσει  μέχρι την  31.03.2024, με βάση το καταστατικό του αναπτυξιακού οργανισμού.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί τις δηλώσεις των κκ Σπανού, Περλεπέ και Σουλιώτη για την «ΣΚΑΠΑΝΗ ΑΕ»:

Πηγή : https://www.lamiareport.gr/index.php/topika/item/218885-skapani-ae-o-neos-anaptyksiakos-organismos-tis-perifereias-stereas

Κοινοποίηση:

Facebook
Twitter
LinkedIn